zondag 26 april 2009

Luuk en meer
Het was een drukke tijd,Luuk is geboren en dat ging niet zonder slag of stoot. Na de bevalling in Almelo moesten moeder en zoon nog een paar dagen naar het Radbout in Nijmegen voor onderzoeken.Gelukkig gaat het zo goed met Luuk dat ze de operatie uitstellen tot hij een half jaar is.Fantastisch nieuws natuurlijk,nu kunnen de kersverse ouders genieten in hun eigen huis van hun kind.
Daarbij kreeg ik de opdracht om een herinneringsquilt voor iemand te maken,zij word 60 jaar en ze heeft verschillende kleren,lapjes,tafelkleedjes enz. bewaard tijdens haar leven en daar mag ik nu een quilt van maken.Ontzettend leuke opdracht vind ik dat.Vootral omdat het zo'n uitdaging is om van verschillende materialen 1 geheel te maken.
Dan is er nog iets bijgekomen. in december is er een tentoonstelling van mijn quilts hier in Vroomshoop in de bibliotheek. Ook ontzettend leuk. Mijn vriend Bram heeft een foto tentoonstelling in dezelfde bibliotheek maar dan in januari 2010.
Ook had ik een schoolreunie van de examenklas van 1981. Wat een lol die dag,ik heb vreselijk veel gelachen en zo leuk om je klasgenoten weer eens te spreken.
Dus dit waren drukke weken,maar wel met leuke gebeurtenissen


1 opmerking:

  1. Toch fijn nieuws over Luuk!
    Zo'n schoolreunie is altijd leuk, hé!
    (ik doe het met m'n "laatste klasje" nog ieder jaar)

    BeantwoordenVerwijderen