zaterdag 13 juni 2009

Nieuwe quilts


Hallo allemaal
Hier een nieuw ontwerp van mij, het is nog niet af,ik ben de boom aan het appliqueren. De titel word waarschijnlijk Tree of life. Er komt nog meer appliquaties bij,maar hoe ik dat nog ga invullen weet ik nog niet helemaal zeker. Vind ik zo lekker om te doen,het puzzelen van hoe het worden moet,en meestal word het heel anders dan ik eerst in gedachten had.
Dit is een quilt waar ik tussendoor aan werk,zo af en toe een uurtje.

En deze moet ook nog afgewerkt worden met randen. Ik denk dat ik er seminole randen om heen ga maken.
De bedoeling was eigenlijk dat de blokken van de vorige quilt hier om heen zouden komen, maar dat vond ik toch niet mooi worden. Dus van 1 quilt worden het 2 quilts.
Een paar maanden geleden heb ik van blokken die voor 2 verschillende quilts waren bedoelt, 1 quilt gemaakt. De blokken pasten perfect bij elkaar.Ik moet er nog de afwerkbies omheen maken en dan zal ik die ook op de foto zetten.

Ik weet ook nog niet hoe groot deze gaat worden,wou eigenlijk wel een nieuwe quilt voor op bed maken. Er zitten Kaffe Fasset stoffen in verwerkt,is misschien niet zo duidelijk te zien op de foto. Op dit moment ben ik er helemaal weg van die stoffen met die mooie felle kleuren en grote bloemen.
Nu eerst buiten het spul een beetje op orde maken,ik ben morgen jarig en het hele spul komt BBQ en, dus er moeten tafels en stoelen neergezet worden,hoeven dat morgen ookniet meer te doen
Iedereen een heel lekker en fijn weekend toegewenst

2 opmerkingen:

  1. wat een leuk quiltje wordt dat zeg,mooie kleuren
    ik doe van alles behalve quilten,dat ligt me niet.

    groeten oma nijn

    BeantwoordenVerwijderen