zondag 25 oktober 2009

Gigantisch drukGigantisch drukke weken nu.Allereerst gewoon naar het werk en daarna naar mijn ouders behangen enz, ze gaan verhuizen naar een bejaardenwoning en dat alleen geeft voor hun veel stress met daarbij nog dat ze het niet allemaal meer aankunnen.Moeilijk voor mensen die altijd alles zelf hebben gedaan en het nu aan anderen over moet laten.

Dus voor andere dingen nu helemaal geen tijd meer.Het kwam ook heel onverwachts deze woning maar is wel nodig voor hen.Ze kregen bericht en gelijk een week later al de sleutel.
Het behangen is nu gereed,en aanstaande week gaan ze verhuizen.
Vrijdagmiddag moesten we er ook heen maar we zouden in het restaurant van het tehuis gaan eten. Lekker makkelijk,hoefden we 's avonds niet te koken.
Ik wil jus op mijn aardappels doen en gelijk kreeg ik een lepel vol op mijn schoot,haha,gelukkig had ik mijn servet er al neergelgd ,dat scheeld een hoop geknoei. Maar zoiets is de story off my life. Toen ik mijn vriend pas kende gingen we een keer uit eten bij de chinees, er was een buffet, dus ik had vanalles op mijn bord geschept. Aan tafel wou ik vlees snijden,schoot mijn mes uit, gelijk de helft van de inhoud op mijn schoot liggen. Das lekker met al die sausen.Ik heb er wel smakelijk om gelachen,maar een paar minuten later vertelde mijn vriend een komisch verhaal,en ik schoot in de lach met een mond vol wijn en spuugde de wijn in zijn ogen. Goed begin van een relatie haha
Ik ga even genieten van een vrije zondag
veel plezier vandaag,het zonnetje schijnt hier

1 opmerking:

  1. Hoi Lita wat leuk dat je mijn blog volgt, ik heb ook even op jou blog rondgekeken. Het ziet er hartstikke leuk uit, ik kom zeker nog eens langs.
    Groetjes Hennie.

    BeantwoordenVerwijderen