dinsdag 22 december 2009

Wat er hier...


aan de hand is de laatste tijd, ik weet het niet, maar het is raadselachtig.
Vriendlief is al 2 x van de trap gevallen,de eerste keer viel wel mee, maar de tweede keer had hij een blad met koffie en gebak in de handen(we hebben de keuken boven en de kamer beneden) nou dan weet je het wel. Een ravage in de gang, overal koffie en gebak en hij had zich ook flink bezeerd.En daar vond ik hem, tussen de gebroken stukken van de mokken en bordjes en koffie en gesmeerd gebak,toen moesten we toch ook wel lachen.Hij zat er helemaal onder.
Ik heb nog een kleine aanrijding gehad,gelukkig niets gebeurd verder,maar je schrikt wel.Gleed gewoon door tegen een andere auto aan.
Verder gaat er van alles kapot, van glaswerk tot pollepels tot het bevriezen van een waterleiding.Ach ja, we zullen maar denken de laatste stuiptrekkingen van 2009. Dit was een wel erg roerig jaar voor ons met gelukkig ook een paar bijzondere momenten, zoals de geboortes van Luuk en Lynn, maar ook veel vervelende en verdrietige en ingrijpende momenten.
Nu nog 2 dagen werken en dan heb ik een week vrij,zie er erg naar uit en ben er ook aan toe.Even lekker doen waar ik zin in heb.

De tentoonstelling is een succes,veel hartverwarmende reakties gehad. Er kwam op een middag een vrouw aan de deur, ze had de tentoonstelling gezien en was er helemaal enthousiast over. Ze bracht me een tasje met lapjes,ze dacht dat ik die wel kon gebruiken voor het maken van quilts. Lief he,zomaar een onbekend iemand die je wat komt brengen omdat ze je quilts zo mooi vindt.
Hierboven heb ik een foto van een tas geplaatst die ik gemaakt heb.
Geniet van het winterweer,ik doe dat ook haha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten