zondag 21 november 2010
Zaterdag 11 december sta ik op een winterfair in de Zandpol(Drenthe) en daarvoor heb ik fluwelen harten gemaakt,wel een mooie, luxe uitstraling. Ik ga er ook wat voor mijzelf maken.Moet nog een thema bedenken voor mijn winterraam,misschien wel iets met die fluwelen harten????
De tas heb ik gemaakt van zijde,kon het net uit het lapje stof krijgen en de binnenkant is een lapje van Ikea,mooie combi haha
Met mijn knie gaat het niet zo goed,nu blijkt dat het waarschijnlijk vanuit mijn heup de pijn komt.Ik zit te wachten op de oproep om naar de orthopeed te gaan.
Heb vorige week wel wat beleefd,moest terug naar huis en alles was afgezet,ik dacht ,dan maar door het bos.Nou dat heb ik geweten,kilometers over modderige paden en ondertussen maar bidden dat ik niet vast kwam te zitten met mijn kleine peugeotje. Eindelijk weer op de normale weg schoot ik steeds in de lach,echt weer iets voor mij om zoiets te doen hahaha.Normale mensen gaan na honderd meter terug,volgens mijn vriend.
En toen ik thuis kwam zei ik,ik geef me op voor Parijs Dakar,ik heb al flinkg geoefend haha (ik moet er nog steeds om grinniken,je had de auto moeten zien)
Geniet van je zondag,het is mooi weer,groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten