zaterdag 12 februari 2011

Heel veel.......


Als eerste laat ik even zien hoe mijn atelier er nu uitziet, haha wat een puinhoop,maar wel een lekker plekkie om te zitten. Van alle gemakken voorzien, ik heb er zelfs een radio staan, en een kacheltje, volop licht en heerlijke ruime tafels.


Als eerste quiltwerk laat ik mijn celtic zien,is nog niet klaar , in de andere hoek komt ook nog een patroon maar wou toch even laten zien wat er naast die 4 blokken komt.


Ook ben ik nog bezig met een eigen ontwerp,wanneer het klaar is zal ik een foto posten,meer zeg ik er nog niet over haha


Dan ben ik nog bezig met een nieuwe quilt waarvan ik de stof zelf heb geverfd en beschilderd en de vilt zelf heb gevilt. Dat is een vermoeiend karweitje maar wel leuk om een keer zelf te doen.Het patroon komt uit een Burda van vorig jaar en we gaan het met een paar dames maken,ieder in haar eigen kleur en stoffen.



En zoals beloofd,de patronen die ik bij Bobbin heb gewonnen, En zoals je kunt zien heb ik de kip al gemaakt,alleen niet met de hexagon,ik ben niet zo hexagonnig haha.Maar zo is ie ook erg leuk

3 opmerkingen:

  1. Even opmerken dat de foto's wel iets donkerder zijn uitgevallen, de quilts zijn wel lichter van kleur
    groetjes Lita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongelooflijk...wat een kunstwerken zeg!
    En die kip is FANTASTISCH!Mijn complimenten.

    lieve groet

    Loesje

    BeantwoordenVerwijderen