zondag 28 oktober 2012

Bijna klaar...

Dat heeft weer even geduurd, ook zo druk geweest met van alles en nog wat, bijv. deze week is mijn dochter verhuisd, ik heb de laatste weken aan mijn eind-opdrachten en eindpresentatie gewerkt. Ik heb net het allerlaatste uitgeprint en in de mappen gedaan. Ik ga het over dementie doen en wat een werk is het om eerst alles uit te zoeken wat je wilt gebruiken en daar dan weer een mooi verhaal van te maken. Maar het is gelukt.
Morgen nog de eind presentatie en over 2 weken het eind gesprek en als dan alles goed is ben ik officieel Verzorgende C.
Mij word nu al gevraagd wat voor opleiding ik nu ga volgen, nou ik moet er nog even over nadenken hoor. Het is best pittig met school, stage, werk en dan nog je privĂ©leven erbij, het viel niet altijd mee en ik wou het bijltje er meer maal bij neer gooien en door hulp van anderen toch steeds weer door gegaan. 
Ik neem maar eerst een tijdje rust, ga lekker quilten en mijn werk doen en aan het eind van het jaar beslis ik wel of ik nog een verdere opleiding wil gaan doen.

Dus even nog geen werkstuk om te showen,maar een gouwe ouwe en omdat het herfst is deze: 


en ook dit pompoen stukje,Ik wens hierbij ook iedereen een hele fijne en gezellige zondag toe.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk die pompoenen maar ligt daar nu een zeehond op? Enne succes vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha ha Janneke, nee het is een kraai.

    BeantwoordenVerwijderen