vrijdag 12 april 2013

Update....

Daar ben ik weer eens, tsjonge wat duurt het lang voordat een gebroken pols is geheeld. En het kan nog een jaar duren voordat echt de hele pols weer bruikbaar en pijnvrij is als voor het breken. Volgens de fysiotherapeut is het ook nog dat de meesten wel een kleine beperking eraan overhouden, maar daar gaan we maar niet vanuit, ik ben weer op de goede weg met oefeningen om nu de kracht in mijn pols weer terug te krijgen.

Ondertussen probeer ik toch ook een beetje te quilten, kan het niet lang achter er elkaar, maar het geeft wel voldoening om toch iets te doen.

Deze is al een paar jaar oud en is niet gequilt maar in een lijst gezet. Een glas in lood techniek naar een patroon van de aboriginals.

Deze quilttop is voor de verloting van het Quiltspektakel dat 31 augustus word georganiseerd hier in Marienberg. Moet dus nog gequilt worden maar dat moet maar even wachten tot ik weer wat beter uit de voeten met mijn handen kan.
(leuke woordspeling haha)

En deze heb ik gemaakt voordat ik mijn pols brak en moet dus ook nog gequilt worden. Heb er al een plekje voor in gedachten in mijn woonkamer.
Het is een 3 D techniek met gevouwen delen, erg leuk om te maken.
En zoals jullie kunnen zien komen de oranje tinten steeds weer terug, gek is dat he dat je toch steeds weer bepaalde kleuren gebruikt hoewel ik wel probeer om dat niet te doen, zie je de zonnige tinten toch steeds weer terug komen.
Geniet van het zonnetje, en deze zondag word het helemaal mooi weer dus dat word naar buiten toe, heerlijk....

3 opmerkingen:

 1. Sterkte me je pols
  Wat een schitterende quilts

  Nu helaas hier in Zweden word en vandaag weer sneeuw verwacht we zitten nog midden in de winter
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weer wat van je te zien. Ik vind die glas in lood erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen