maandag 30 december 2013

Afsluiten van een roerig jaar

Ja zoals velen in blogland is dit ook voor mij het laatste berichtje van dit jaar. En het was een roerig jaar. Het begon in januari met het breken van mijn pols, daarna onzekerheid over mijn baan en die toch verliezen. En dan het beƫindigen van een relatie, dat gaat je ook niet in de kouwe kleren zitten, ook al heb ik zelf de beslissing genomen.
Ziekte in de familie waar je mee om moet gaan, onbegrip in de familie, ook iets wat niet makkelijk te verteren is en zo zijn er nog wat dingen die dit jaar een heel roerig jaar voor mij maakten.

Maar dan zijn er de mooie en gelukkige dingen, met als topper de geboorte van mijn vierde kleinkind Sjoerd
Met de andere 3 kleinkinderen toch wel het grootste geluk van dit moment en voor de rest van mijn leven.
En dan mijn Kinderen , ik mag mij gelukkig prijzen met een zoon en 2 dochters die zo zelfstandig en open in het leven staan. Die alle drie ook begrip op kunnen brengen voor anderen die het minder hebben en daar dan ook klaar voor staan. Maar die ook nog steeds weer kind kunnen zijn, met hun eigen kinderen maar ook onder elkaar nog kunnen donderjagen zoals ze deden toen ze nog thuis woonden. Daar geniet ik van.
En mijn vrienden, daar ben ik erg gelukkig mee. We hebben verdriet gedeeld maar ook vreselijk veel gelachen samen. We staan voor elkaar klaar als we het nodig hebben, en daar heb ik dit jaar toch wel regelmatig gebruik van gemaakt. En daar ben ik dankbaar voor. En dus nu op de drempel naar 2014 gaan dan toch je gedachten terug naar het afgelopen jaar, alles passeert weer de revue.
Maar ook de verwachting wat gaat er volgend jaar komen, ik ben optimistisch, voel me nu goed en wil veel bereiken waar ik dan ook voor ga.

Ik wil iedereen een heel goed, gelukkig ,gezond  en met veel liefde en gezelligheid gevuld 2014 wensen

Tot volgens jaar met een hele dikke knuffel van mij

3 opmerkingen:

 1. Hee Lita,

  Ik wist wel het een en ander, maar dat je ook nog je baan had verloren. Jeetje wat balen zeg. Wel zie ik dat je weer lekker en meer met quilten bezig bent en dat is goed voor ons innerlijk! Lieve Lita, ik wens je het aller, allerbeste voor 2014. Liefs Babette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor jou ook een heel goed gezond en creatief 2014, geniet van je kinderen en kleinkinderen en maak er wat van.
  Groeten Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij laat een jaar van moeilijke doorgehakte knopen achter je, gelukkig ben je de positieve dingen niet uit het oog verloren. Ik wens je moed en kracht toe om weer op te krabbelen en er iets moois van te maken, ik wens je een heel gezond en gelukkig 2014 toe.

  BeantwoordenVerwijderen