zondag 21 december 2008

Het begin is er

Hallo allemaal.

Vandaag ben ik dit blog begonnen en het zal gaan over mijn hobbies quilten,tweedehands spulletjes ( loppes is tweedehands in het zweeds) en de dagelijkse belevenissen op dit gebied.

Ongeveer 18 jaar geleden ben ik met quilten begonnen, mijn jongste dochter was geboren en ik zag een kinderquilt in de Ariadne staan waar ik helemaal weg van was. Wat lapjes van de markt en ik begon eraan. Nu kijk ik er naar, schiet in de lach en denk,alle fouten die je maar kunt maken bij het quilten zitten erin,maar ik was er supertrots op.

Toch maar lessen en workshops gevolgd en ondertussen beheers ik verschillende technieken.Mijn hele leven ben ik al gek op tweedehands spulletjes,struin ook altijd de kringlopen af hier in de buurt. En af en toe vind ik iets waar ik dan verliefd op word en het dan ook koop. Vind het ook altijd heerlijk als iemand spullen wil weggooien en mij dan de gelegenheid geeft om er even door te kijken of er iets voor mij bijzit.

Mijn ultieme droom is om op een propvolle zolder van een gigantisch landhuis te mogen komen snuffelen. Dat lijkt me heerlijk.

Fot's komen er nog op en ook een meer uitgebreidde beschrijving van alles
tot ziens,Lita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten