vrijdag 6 juni 2014

Update

Hallo allemaal, ja dat is een tijd geleden.

Bijna 3 maanden geleden is jet ongeluk gebeurt en in de tussentijd is er nog veel meer gebeurt. Als eerste , ik heb weer een autootje. Mijn lieve kinderen en vrienden hebben gezamenlijk een autootje voor mij gekocht. Wat een verrassing.
Ik werd uit huis gelokt naar de achterkant van de kerk naast mij en daar stonden ze bijna allemaal met in hun midden mijn nieuwe skeuriezer, zoals mijn oudste dochter zegt haha.
Als dank heb ik ze allemaal vereeuwigd in dit kussen wat in mijn auto ligt te pronken

Minder mooi nieuws is dat mijn moeder erg ziek is en dat mijn schoondochter geopereerd is aan een tumor in de schildklier. Het is nog wachten op de uitslag van wat ze hebben weggehaald.

Met mij gaat het redelijk, nog regelmatig last van mijn rug door het ongeluk en het heeft toch een behoorlijke psychische klap nagelaten .Niet alleen het ongeluk maar dit was wel de druppel van de laatste jaren.

Maar ik ben vol goeie moed voor de toekomst. Ik begin weer idee├źn te krijgen en ga er voor.
Lees regelmatig jullie blogs, en ondertussen werk ik aan mijzelf zodat ik weer snel ales achter mij kan laten en verder kan.

bedankt voor de lieve berichtjes, groeten en geniet van aankomend Pinksterweekend


4 opmerkingen:

 1. Ik wens je heel veel rijplezier in jouw nieuwe auto en wat een goed idee van dat kussen.
  Verder wens ik je veel sterkte met je moeder en schoondochter. Zonnige groeten uit Rio, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier van je nieuwe skeuriezer, en heel veel sterkte met je moeder en schoondochter. Zelf lekker doen waar je zin in hebt. Fijne Pinksterdagen. Groeten Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend ontroerende actie van veel lieve mensen! Ik wens je vele veilige kilometers in dit prachtige wagentje. Ik hoop dat je helemaal goed hersteld van de klapper die je gemaakt hebt en ik wens je moeder en schoondochter ontzettend veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. piep, kom via de blog van Mieke terecht...je hebt heel wat op je brood meid, ik geef je veel dikke steunknuffels voor de komende tijd knuf

  BeantwoordenVerwijderen