zondag 25 juli 2010

Van alles.....

De laatste tijd heb ik van alles en nog wat gedaan.Verschillende dingen uitgebrobeerd,ideeen uitgewerkt en zoals hier onder te zien is geschilderd op stof,daar wil ik ook mee verder.Lekker kliederen met verf,weer een hobby die ik jaren geleden al was begonnen,ook cursussen en workshops in gevolgd en daarna jaren niks aan gedaan,maar nu weer opgepakt en dat wik ik dan combineren met het quilten.Al deze dingen zijn nog niet klaar hoor,moet nog wel verder uitgewerkt worden,maar wou het toch even laten zien.
En voor dit schatje ben ik een quilt aan het maken met allemaal hartjes in vrolijke kleurtjes.Een leuk project om tussendoor te maken.
Ze word eind september alweer 1 jaar.
En dan kom je een oude quilttop tegen,die je niks vind omdat het niet goed in elkaar zit en in 1 keer krijg je een idee om het op te pimpen,is nog niet klaar,er komt nog veel meer op.En dat vind ik nou leuk he,om daar dan weer iets mee te gaan doenHieronder de theemuts naar een patroon van Eusjewel. Gewoon leuk om ziets te maken,frobelen.


Hieronder een paar tekeningen die ik gisteren heb gemaakt,dat moet nog uitgewerkt worden tot quilts.Heerlijk om daar mee bezig te zijn.Gisteren opgestaan met keelpijn en we zouden naar Zwolle en naar zoon en schoondochter om er te gaan eten,maar door die keelpijn afgezegd en lekker aan het tekenen geslagen


Zo,en nu hou ik op,krijgen een loge vandaag en ik wou toch ook nog even wat aan mijn ontwerpen gaan doen,als daar nog tijd voor is. goetjes en geniet van dit heerlijke, koele weer

2 opmerkingen:

 1. Lita, wat ben je weer heerlijk druk geweest.Vind vooral die theemuts geweldig..........
  Veel succes met alles.

  groejes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dank je wel,is ook erg leuk om te maken hoor
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen