zondag 30 december 2012

vuurwerk

Zo kun je nog eens wat meemaken, gisteravond werken en ik had een cliënt geholpen en daarna drinken we altijd samen een bakkie, vaste prik. In 1 x een gigantische knal, had er 1 of andere idioot vuurwerk door haar brievenbus gegooid. 2 deuren kapot, verschillende lampen kapot, behang van de muur, scheuren in de muur, vloerbedekking verbrand, 1 grote chaos en rook. Iedereen schrikt zich een hoedje. Politie gebeld, ik heb nog even gewacht tot Mevr. rustig is, haar dochter was er ook en ik toen door naar de volgende. kreeg wel gigantische oorpijn, dus huisartsenpost gebeld, aspirine innemen en als het erger werd dan komen, gelukkig ging dat goed, nu nog klein beetje last maar bijna over.
Ben wel diep verontwaardigd dat ze dat doen bij een bejaarde vrouw, zowiezo, maakt niet bij wie, het is toch te gek voor woorden dat men zulke gevaarlijke dingen doet

 Ik wens iedereen een heel fijn en gezellig oudejaarsavond en nacht, zonder ongelukken (met de groetjes van Quinty) ( de kat)

4 opmerkingen:

 1. echt te belachelijk voor woorden dat mensen (als je het mensen mag noemen) dat doen.

  sterkte met je oren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop dat ze de daders gauw te pakken hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bah, wat een rotstreek! Fijn dat jij er was om direct in te kunnen grijpen.
  Dat is wel een hele mooie kat in de zak die jij daar hebt!
  Hartelijk dank voor de goede wensen, ik wens jou ook alle goeds en voorzichtig met je oren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoorde dat er nog zo'n incident was en dat die daders zijn opgepakt, nu weet ik niet of deze jongens ook verantwoordelijk zijn voor afgelopen zaterdag.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen